Fråga facket Fråga facket

Dreamhack winter 2019

Det är nu dags att anmäla in till Dreamhack som anordnas två gånger per år i Jönköping. Där samlas människor från hela världen för att spela datorspel, det kommer mellan 20–30 000 människor varje gång det anordnas.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Vi på LO-distriktet Småland/Blekinge kommer ha en monter på plats där vi brukar prata med cirka 4000 personer under dessa dagarna, så vi når ut till en väldigt stor skala men vi kan självklart alltid bli bättre. Därför behöver vi förbundens och SSU:s hjälp att bemanna upp montern och kunna nå ut till fler.

Vi träffar unga som gamla under dessa dagar, det gör att samtalen varierar väldigt mycket, vissa gånger kan det handla om hur dom har det ute på sina arbetsplatser, vad dom ska välja för linje till gymnasiet eller deras rättigheter i allmänhet.

När: 29 november – 1 december
Pass:09:30-15:30 och 15:00-20:30 (dessa pass är självklart inte spikade om man skulle kunna närvara andra tider)
Anmälan: Helst till 4 november men senare går bra och till Madelene Kohut (Meddela även vilka dagar och tider ni kan medverka)
Ersättning: Förbunden står för förlorad arbetstidsförtjänst och vi står för arrangemanget. 
Kontakt: Madelene Kohut, Ungsekreterare LO-distriktet i Småland och Blekinge madelene.kohut@lo.se 072-522 44 46

Mer info kommer skickas ut till de anmälda efter sista anmälningsdagen. Om ni har några frågor eller funderingar så får ni mer än gärna höra av er till Madelene Kohut.

 

Patrik Långberg
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.