Fråga facket Fråga facket

Ledig tjänst som ungdomshandläggare

Vår ungdomshandläggare Lina Jonsson kommer att vara föräldraledig från och med i höst och därför söker vi en engagerad kille eller tjej som vill vara med och utveckla vår ungdomsverksamhet.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Lars Forsstedt

Som verksamhetsansvarig för ungdomsverksamheten kommer dina arbetsuppgifter i huvudsak bestå av skolinformation, ungdomsutbildningar, kontakt med LO-facken och stödja den lokala ungdomsverksamheten samt kampanjen ”Facket på sommarjobbet”.

Vår målsättning är tydlig. Vi vill vara bäst i landet. Vår mest prioriterade verksamhet är skolinformation på gymnasieskolorna, Komvux och SFI runt om i distriktet. Därför krävs det av dig att du kan uttrycka dig väl och känner dig bekväm att tala inför en grupp. Det är meriterande om du genomgått LOs skolinformatörsutbildning och har facklig och politisk erfarenhet. Det krävs naturligtvis både körkort och bil då arbetet innebär mycket resor. Det är dessutom ett krav att du delar arbetarrörelsens värderingar.

I gengäld får du arbeta i en kreativ miljö där det händer mycket och med stort eget ansvar.

Du som är intresserad skickar in ditt CV och ersättningsanspråk till LO-distriktet Sydost, Box 74, 361 22 Emmaboda alt. till lo-sydost@lo.se senast den 6 maj.

Tjänsten är på heltid och kommer att tillsättas omgående.

Du kan få mer information av ungdomshandläggare Lina Jonsson på 0733-833 51 75 eller av kassören Jussi Gröhn på 070-523 25 25.

Kicki Stamblad
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.