020560056 ring fackets hjälptelefon

LO-distriktet i Småland och Blekinge

Facket på sommarjobbet 2018

Facket på sommarjobbet är en av våra viktigaste kampanjer inom LO då vi når ut till väldigt många unga, många av dom vi möter har aldrig innan vart ute i arbetslivet och vet varken sina rättigheter eller skyldigheter.

LO-distriktet bjuder in till frukostmöte

Måndagen den 23 april bjuder LO-distriktet in till frukostmöte i Kalmar, Jönköping, Ronneby och Växjö!

Sveriges Jämställdhetsbarometer 2018

Villkoren i arbetslivet – anställningsformer, arbetstider, kontroll och inflytande över sitt arbete – påverkar både lönen och möjligheter att kombinera arbete och familj. Det visar Sveriges Jämställdhetsbarometer 2018, som släpps på tisdagen. 

Sverigedemokraterna: arbetarparti eller arbetarfiende?

Torsdagen den 22 februari klockan 12.30 kan du via webben titta på ett samtal om Sverigedemokraternas arbetsmarknadspolitik.

LO vill höja skolresultaten genom ny satsning på lärfritids

Fler barn går på fritids i välbärgade områden än i socioekonomiskt utsatta områden enligt statistik från SCB. Nu vill LO utjämna skillnaderna. 

Fler nyheter
LO Fakta - Arbetslivet i siffror

LO-Fakta

LO Play

Kvinnlig fägring och machokultur?

Utifrån rapporten "Kvinnlig fägring och machokultur? Sexuella trakasserier i arbetslivet bland LO-förbundens medlemmar" ställs både fack och arbetsgivare till svars: vad krävs, fackligt och politiskt, för att motverka sexuella trakasserier på LO-förbundens arbetsplatser?

Nyhetsbrev från LO
Prenumerera på LOs nyhetsbrev


Ja, jag godkänner att LO behandlar mina personuppgifter. LO kommer inte dela mina personuppgifter och jag kan avanmäla mig när jag vill.